Επισκέπτης

Προς επισκεπτες

1 Δημοσίευση σε αυτό το θέμα

Ας πούμε κατ' αρχην τι ΔΕΝ είναι αυτό το forum και σε ποιους ΔΕΝ απευθύνεται.

Πρώτα από όλα, το φόρουμ αυτό απευθύνεται σε ενήλικες, άτομα άνω των 18 ετών! Εάν δεν είστε άνω των 18 ετών, σταματήστε να διαβάζετε και κλείστε τη σελίδα αυτή. Εάν αγνοήσετε τη προειδοποίηση μας και γραφτείτε στο φόρουμ, σε περίπτωση που ανακαλύψουμε την πραγματική σας ηλικία, θα απαγορευθεί η είσοδος σας δια παντός στο φόρουμ αυτό - ακόμα και όταν κλείσετε το 18ο έτος της ηλικίας σας.

Τι είναι λοιπόν αυτό το φόρουμ;

Αυτό το φόρουμ συντάχτηκε ώστε να εξυπηρετήσει τους φανατικούς και "γκατζετακηδες" του ηλεκτρονικού τσιγάρου και να τους δώσει ένα εικονικό μέρος ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών γύρω από το ατμισμα, αγοραπωλησιών ιδιοκατασκευων, αναλώσιμων και συσκευών και γενικότερα αφορά τους συνειδητοποιημένους ατμιστες. Ως τέτοιο, δεν επεμβαίνει στις επιλογές των μελών του, και στις μεταξύ τους αγοραπωλησίες. Η ευθύνη μιας υγιούς κοινότητας από όλες τις απόψεις βαραίνει καθαρά τα μέλη της κοινότητας και, οι συντονιστές-διαχειριστές του φόρουμ θα επεμβαίνουν μονό σε ακραίες περιπτώσεις ύβρεων, προσβολών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κοινώς αποδεκτών ηθικών.


Η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ αποποιείται κάθε είδους ευθύνης, οικονομικής ή άλλης, σε περιπτώσεις που τα μέλη της κοινότητας έρχονται σε συνεννόηση μεταξύ τους για ομαδικές αγορές προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου και παρελκόμενων από καταστήματα είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος. Καθιστούμε σαφές πως η διαχείριση του φόρουμ δεν έχει κανενός είδους οικονομικές δοσοληψίες τόσο με τα μέλη όσο και με τα διαφημιζόμενα καταστήματα (με τα οποία ισχύει "πολιτική ανταλλαγής διαφημιστικού υλικού και προβολής") και επομένως οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού της θα είναι αναποτελεσματική και άκαρπη. 

Αρέσει σε 6 άτομα

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.