• Ανακοινώσεις

  • tux

   Σας καλωσορίζουμε στη νέα έκδοση του forum μας!   11/04/2017

   Σας καλωσορίζουμε στη νέα έκδοση του forum μας! Μετά από από μια πολύμηνη προσπάθεια, έιμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την πλήρως ανανεωμένη κοινότητά μας, μιας και πραγματοποιήσαμε επιτέλους την πολυπόθητη μετάβαση στο IPS4. H νέα αυτή έκδοση φέρνει πολλές νέες αλλαγές, τις οποίες θα σας παρουσιάσουμε σύντομα πολύ αναλυτικά. Φιλικά, Η διαχειριστική ομάδα των Greek Vapers.   Y.γ. Επειδή οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πάρα πολλές, είναι άμεσα συνιστώμενο να καθαρίσετε την cache του browser σας.
  • tux

   Σχετικά με τα στοιχεία σύνδεσης χρηστών   11/04/2017

   Μετά την αναβάθμιση της κοινότητάς μας, έχει υπάρξει μια αλλαγή ως προς τα στοιχεία των χρηστών. Μέχρι πρότινος, ο κάθε χρήστης είχε ένα "log in" username και επιπρόθετα ένα "display name". To display name ήταν αυτό που είχε επιλέξει ο καθένας μας να φαίνεται ως nickname. Το χαρακτηρηστικό αυτό  δεν αφορά παρά ελάχιστα μέλη των Greek Vapers, καθώς οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το nickname τους για να συνδεθούν. Με την έλευση του νέου λογισμικού, το μοναδικό όνομα του χρήστη είναι το display name (δηλαδή το nickname το οποίο είναι ορατό στα posts) και αυτό θα πρέπει να χρησιμοποείται κατά το log in. Επιπρόσθετα και ως εναλλακτικό τροπο σύνδεσης εχουμε δώσει τη δυνατότητα χρήσης και του email που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή. Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη σύνδεσή σας, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω email: greekvapers@gmail.com Φιλικά, Η διαχειριστική ομάδα των Greek Vapers.    
Επισκέπτης

Προς επισκεπτες

1 Δημοσίευση σε αυτό το θέμα

Ας πούμε κατ' αρχην τι ΔΕΝ είναι αυτό το forum και σε ποιους ΔΕΝ απευθύνεται.

Πρώτα από όλα, το φόρουμ αυτό απευθύνεται σε ενήλικες, άτομα άνω των 18 ετών! Εάν δεν είστε άνω των 18 ετών, σταματήστε να διαβάζετε και κλείστε τη σελίδα αυτή. Εάν αγνοήσετε τη προειδοποίηση μας και γραφτείτε στο φόρουμ, σε περίπτωση που ανακαλύψουμε την πραγματική σας ηλικία, θα απαγορευθεί η είσοδος σας δια παντός στο φόρουμ αυτό - ακόμα και όταν κλείσετε το 18ο έτος της ηλικίας σας.

Τι είναι λοιπόν αυτό το φόρουμ;

Αυτό το φόρουμ συντάχτηκε ώστε να εξυπηρετήσει τους φανατικούς και "γκατζετακηδες" του ηλεκτρονικού τσιγάρου και να τους δώσει ένα εικονικό μέρος ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών γύρω από το ατμισμα, αγοραπωλησιών ιδιοκατασκευων, αναλώσιμων και συσκευών και γενικότερα αφορά τους συνειδητοποιημένους ατμιστες. Ως τέτοιο, δεν επεμβαίνει στις επιλογές των μελών του, και στις μεταξύ τους αγοραπωλησίες. Η ευθύνη μιας υγιούς κοινότητας από όλες τις απόψεις βαραίνει καθαρά τα μέλη της κοινότητας και, οι συντονιστές-διαχειριστές του φόρουμ θα επεμβαίνουν μονό σε ακραίες περιπτώσεις ύβρεων, προσβολών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κοινώς αποδεκτών ηθικών.


Η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ αποποιείται κάθε είδους ευθύνης, οικονομικής ή άλλης, σε περιπτώσεις που τα μέλη της κοινότητας έρχονται σε συνεννόηση μεταξύ τους για ομαδικές αγορές προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου και παρελκόμενων από καταστήματα είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος. Καθιστούμε σαφές πως η διαχείριση του φόρουμ δεν έχει κανενός είδους οικονομικές δοσοληψίες τόσο με τα μέλη όσο και με τα διαφημιζόμενα καταστήματα (με τα οποία ισχύει "πολιτική ανταλλαγής διαφημιστικού υλικού και προβολής") και επομένως οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού της θα είναι αναποτελεσματική και άκαρπη. 

Αρέσει σε 6 άτομα

Share this post


Link to post
Δημοσίευση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.